Saturday, May 4, 2013

Fotografiile de album


Ziua pozelor de album.. cu totii ne lovim de ea la un moment dat. Tinutele trebuie sa fie alese cu ceva timp inainte pentru a stii ce machiaj sa iti aplici si cum sa iti faci parul. O baie spumoasa, programare la salon, nuanta potrivita pentru unghii,tocul ideal..reprezinta 'miciile' detalii pe care fetele nu le uita,din contra pun accentul pe aceste aspecte. Este si normal pentru ca sunt fotografiile care vor ramane pe veci in albumele colegilor si cu totii dorim sa lasam o 'figura' frumoasa in urma. :D
Atatea pregatiri pentru 5-10 minute in care trebuie sa fii cat mai relaxat,sa ai o pozitie cat mai naturala si sa incerci sa transmiti caldura sufleteasca. (mai multa,sau mai putina)
Nu a fost exact cum mi-am imaginat,in general planurile nu coincid cu realitatea. Ma asteptam sa fie o zi obositoare in care rabdarea iti este pusa la incercare,deoarece dureaza pana iti vine randul.. 
dar caldura si foamea au fost principalii inamici. Nu e tocmai cea mai inspirata idee sa pui un eveniment care necesita efort in timpul postului,dar ne-am descurcat si asa. 
Mi-a placut mult ca am petrecut cateva ore diferite alaturi de colegii mei,timp in care ne-am admirat tinutele, am facut fotografii si am povestit.















Ah,da!! Am avut un fotograf tare simpatic. In primul rand,era imbracat fain: avea pantalonii albastri,o camasa in carouri cu alb si albastru si bretele albastre. Daca retin bine avea si un papion tot albastru. Dar asta nu este tot.
Pentru a destinde atmosfera ne impartasea glume legate de diverse subiecte. Ne-a povestit ca la o sedinta foto era o tipa blonda(ii placeau bancurile cu blonde) care a pozat timp de cateva minte,apoi l-a intrebat cum sa mai stea. La care el ii raspunde "Stai pe ganduri.." A fost maxim!

Acestea fiind spuse,va doresc un "Paste fericit!" si toate cele bune.

xx,
Ana.